Download musik gratis

Er du også interesseret i gratis musik enten som download eller streaming? Thank God for internettet – lad os gennemgå et par muligheder for gratis musik download her!

Dette indlæg har tidligere omhandlet programmet PirateApp, men jeg har set mig nødsaget til at fjerne dette og i stedet fokusere lovlige alternativer. Derfor kan du være helt sikker på, at metoderne i dette indlæg til at høre eller downloade gratis musik er 100 % lovlige og altså ikke vil få dig i fedtefadet hos politiet.

Lad os starte fra en ende af:

BibZoom – lån gratis musik fra netbiblioteket

Du har med garanti lånt en bog eller to i løbet af tiden på biblioteket. De danske biblioteker har organiseret sig samlet under domænet BibZoom.dk, hvorfra det er muligt at downloade både ny og gammel musik. Og vi snakker altså ikke kun om kedelig musik, du alligevel ikke gider at høre; Rasmus Seebach, Adele, Burhan G, Medina, Skrillex og Depeche Mode er blot nogle af de kunstnere, hvis musik du kan få fat på.

BibZoom.dk benytter sig desværre per skrivende stund af DRM, og du kan derfor være nødt til at slås en smule med dette. Men trods dette anbefaler jeg gerne BibZoom som en udmærket mulighed, da du kan downloade musik gratis og helt lovligt. Lady Gaga, Owl City, Bon Iver, David Guetta – download al den gode musik gratis med de danske bibliotekers samlede tjeneste! :-)

Prøv BibZoom her.

Spotify – stream musik gratis

Med Spotify har du ikke mulighed for at downloade musik gratis som sådan, da musikken faktisk streames i stedet for. Du kan dog lave playlists og gøre disse tilgængelige også offline, hvilket essentielt betyder det samme som at downloade musik gratis. Og Spotify virker helt igennem fantastisk – Jeg bruger det selv, mens jeg skriver denne tekst!

Spotify kommer i 3 forskellige versioner:

 • Gratis Spotify: Du skal høre en reklame hist og her, og du kan ikke bruge programmet på din mobiltelefon.
 • 50kr / måneden Spotify: Ingen reklamer, men du kan stadigt ikke bruge programmet på din mobiltelefon.
 • 100kr / måneden Spotify: Ingen reklamer, fuld adgang både på mobil og computere og ingen begrænsninger i det hele taget.

Jeg anbefaler, at du i stedet for at downloade musik gratis både med lovlige og ulovlige tjenester benytter dig af Spotify i stedet for. Tjenesten har så godt som al musik i hele verden fra Lady Gaga til Disturbed (med undtagelse af Rammstein, men det er vidst også det). 100kr om måneden for ubegrænset og lækker musikstreaming fra både mobil og computer er altså ikke en høj pris at betale, og som en ekstra bonus er det hele lovligt.

Vi pirater har i årevis bedt om en ordentlig musiktjeneste, der var en fryd at bruge og som ikke kostede alt for meget. Dét har vi fået med Spotify. At downloade musik gratis med ulovlige tjenester hører fortiden til med så lækre tjenester som denne. Og det har jeg det faktisk rigtigt fornuftigt med!

rap playliste med spotify

En af mine playlister. Tryk for stort

Læs en dybere anmeldelse af Spotify her og opdag alle fordelene ved at downloade musik gratis ad denne vej!

Du kan desuden købe medlemskab til Spotify i Fona, 7-Eleven og lignende, hvis du ikke er vild med at tage kreditkortet op ad lommen på nettet.

BandBase og MySpace

Hvis du er lidt af en hund efter upcoming musik, så er BandBase og MySpace vejen frem. BandBase er en dansk kopi af MySpace, og de har det til fælles, at du som bruger (band) kan uploade din musik til fri streaming og download blandt de mange hundrede millioner brugere.

Du finder ikke Coldplay eller All American Rejects ad denne vej, men du kan nemt finde mere end blot kælderbands. Mange større danske bands bruger eksempelvis stadigt BandBase, da de har en meget trofast fanbase på denne side, og det er altså også værd at tage med. Du kan naturligvis downloade musikken fra både MySpace og BandBase gratis og lovligt, hvis du vil have musikken over på din mobiltelefon, din iPod, eller hvilken håndbåren enhed, du nu og engang hører musik med.

Du kan prøve BandBase og deres gratis musik download af her.
Du kan prøve MySpace og deres gratis musik download af her.

TDC Play og WiMP

TDC har deres TDC Play og Telenor har deres WiMP. Det er begge musiktjenester fyldt med DRM, men hvor du teknisk set har mulighed for ”gratis” musik download. Jeg har sat gratis i quotes, da dette er en sandhed med modifikationer.

Er du allerede kunde hos henholdsvis TDC eller Telenor, har du automatisk adgang til de to tjenester. Men er dette ikke tilfældet, er du nødt til at betale en lignende pris som for Spotify nævnt herover, og så bliver det lige pludseligt ikke prisen værd. TDC Play og WiMP er nemlig ikke på højde med Spotify den dag i dag, og du vil givetvis blive ganske skuffet over den musik download, du vil blive præsenteret for – især, hvis du i forvejen har haft æren af at prøve kræfter med førnævnte Spotify.

Er du allerede kunde hos selskaberne, er det en fin mulighed. Ellers ville jeg bare lade være, hvis jeg var dig. Offline funktioner og 13 millioner sange til trods er det altså bare ikke lige så godt som Spotify, der koster det samme.

forsiden på wimp

Hvor du ikke må downloade musik gratis:

Nu har vi nævnt en masse muligheder, hvor det er en god idé at downloade musik gratis. Lad os kigge på et par af de steder, hvor det til gengæld er en rigtigt dårlig idé og decideret ulovligt at gøre det:

 • PirateApp: Det er et lækkert lille program, men PirateApp er alt andet end lovligt at bruge og giver tit problemer i forhold til opdatering. Der er desuden ingen grund til at bruge programmet, nu da vi har fået Spotify alligevel..
 • YouTube download: Musikvideoer på YouTube har du naturligvis heller ikke lovlig adgang til at downloade. Desværre.
 • Grooveshark: Grooveshark benytter sig af en ”stream først, spørg bagefter”-taktik, hvilken desværre ikke er helt i clinch med de danske love. Du vil aldrig blive straffet for det, og Grooveshark er en fantastisk og brugervenlig tjeneste, men den går desværre ikke.

Har du andre forslag til gratis musik downloads? Stil dem gerne i kommentarerne!  :-)


38 Responses to Download musik gratis

 1. Kenni august 6, 2011 at 10:12 #

  Det lyder nu smart nok, men jeg tror jeg holder mig til youtube og andre ting, som jeg hele tiden har gjort! :)

  Forresten, så skal du passe på du ikke træder nogen over tæerene! "som mere eller mindre er en grim kopi af Facebook". Tænk hvis nogen godt kunne li siden? :P

 2. Halfdantimm august 6, 2011 at 12:14 #

  Nu snyder du altså dig selv en smule – programmet er, synes jeg i hvert fald, en hel del smartere end YT. Man får lyd i meget højere bitrate – men man risikerer selvfølgelig også at bevæge sig ud i en gråzone i højere grad i forhold til lovligheden end man gør med YouTube.

  Jeg har ingen russiske læsere herinde. Endnu. Hvis de benytter at brokke sig, skal jeg nok fjerne det. ;-)

 3. Kenni august 6, 2011 at 13:38 #

  Hehe jeg har nok musik efterhånden :) . Og det jeg mangler, høre jeg bare på youtube ;) (Host) ^^

  Jeg er russer ^^! Men brokker mig ikke over det, konstatere det bare :P

 4. Halfdantimm august 6, 2011 at 17:24 #

  Luksusproblem. Er du en af dem, der sidder (som en anden russer) med 40gb musik, du ikke kan nænne at slette? :p

 5. Kenni august 9, 2011 at 14:44 #

  Har ikke kun 40gb xD.

 6. Halfdantimm august 10, 2011 at 10:42 #

  Jeg er ikke engang overrasket. Endnu engang beviser det bare, at du er en rigtig mand! ;)

 7. Malte august 22, 2011 at 14:53 #

  Thx for the guide m8 ;-)

 8. Halfdantimm august 22, 2011 at 14:55 #

  You're very welcome – jeg hører (lovlig) musik fra programmet lige nu. Det er herligt! :)

 9. louise oktober 3, 2011 at 16:47 #

  hvor downloder man det???

 10. Halfdantimm oktober 14, 2011 at 07:21 #

  Der er et link nederst i teksten til at downloade programmet. :-)

 11. jonas oktober 16, 2011 at 18:37 #

  kan ikk få det til at virker. den skriver nor med error og at destinationscomputeren aktivt nægtede adgang. hjælp:)?

 12. karoline oktober 23, 2011 at 14:54 #

  hvordan gør man og virke det???????? :)

 13. Halfdantimm oktober 27, 2011 at 07:12 #

  Det er et link nederst i artiklen til at downloade programmet – og derudover kan jeg anbefale, at du læser det, der står skrevet. Det beskriver det ganske udmærket. ;-)

 14. Halfdantimm oktober 27, 2011 at 07:13 #

  Det sker fra tid til anden, desværre. Slet det og installer programmet forfra, so to speak, download den nyeste version igen .- dét plejer at gøre tricket for mig.

 15. Alexander november 15, 2011 at 22:51 #

  Jeg er blevet forelsket i Grooveshark.com

  Har den altid kørende når jeg sidder ved computeren :)

 16. Mette november 18, 2011 at 20:35 #

  Burde det virke til Mac? Det gør det ikke for mig :(

 17. Heine december 19, 2011 at 15:12 #

  Hvor er det fedt at se denne side ranker så højt, Halfdan. Godt arbejde :-)

 18. thomas januar 3, 2012 at 23:33 #

  det virker heller ikke til min mac

 19. kisser januar 28, 2012 at 21:07 #

  hej hvor/hvorhenne kan jeg se om musikken er lovligt el. ej??? før jeg down- loader noget

 20. karsten januar 31, 2012 at 16:12 #

  det virker jo ikke for fanden!! man kan jo ikke downloade det!!!!

 21. Jens E april 27, 2012 at 20:33 #

  Super fin guide til at downloade gratis musik, tak for den. Jeg bruger selv Spotify og er sindssygt glad for det!

 22. Cecilie juni 25, 2012 at 20:22 #

  Jeg har også brugt Spotify i lang tid nu, og har været meget glad for det :) men nu er det påkrævet at betale for Premium hvis man hører musik i mere end 10 timer om måneden.. Er der nogle der har haft succes med e andre programmer??

 23. social media likes september 26, 2013 at 16:58 #

  Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it over.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to
  my followers! Exceptional blog and outstanding design and
  style.

 24. hvac and refrigeration parts november 21, 2013 at 03:46 #

  n – MISTAKE #4: Choosing an HVAC Technician Who Doesn’t Offer a Guarantee or Repair Warranty.
  The main jobs of a technician that is trained in heating and cooling systems are to repair, maintain, and install new systems both in people’s homes and places of business.
  Since the air is dry, the thermostat can be set higher.

 25. Conferencingla.tk december 13, 2013 at 05:34 #

  Our near-term focus is on sex-trafficked herbal acne treatment girls.

  While herbal acne treatment a regular clean-up will reduce your blackheads,
  here’s what you should be very gentle to your skin, changing your habits, lifestyle and diet, trying out new products etc.

  These organic acne care products that are made
  of stuck in a vicious cycle. Given the magnitude of benefit is you
  need to apply a small amount of sugar or glucose and insulin.
  It is also investigating the disaster. Soaps containing benzoyl and fragrance free.

 26. site de sex februar 9, 2014 at 10:44 #

  Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i
  read this paragraph i thought i could also make comment due to this sensible article.

 27. carpet cleaning wimbledon april 9, 2014 at 23:35 #

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.

  I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly return.

 28. Miles april 13, 2014 at 13:15 #

  s a down side to the rise in popularity of digital content, and that.
  A very convenient approach to search for things around the web is
  to simply speak your pursuit term. There are a few significant improvements made over Vista, and also for the most part,
  it’s just a version of Vista that’s both stable and more
  user-friendly.

 29. house music september 8, 2014 at 18:38 #

  Definitely believe that that you stated. Your favorite justification seemed to be
  at the internet the easiest thing to take into account of.
  I say to you, I certainly get irked at the same time as people consider
  concerns that they just don’t recognize about.
  You managed to hit the nail upon the highest and also defined out the entire thing without having side effect , folks could take a signal.

  Will likely be back to get more. Thanks

 30. importance of first impressions oktober 29, 2014 at 22:47 #

  Post writing іs also a excitement, іf yoս knoѡ after that ʏoս can write or else
  it is complex tօ write.

 31. Marie marts 9, 2015 at 11:21 #

  An interesting discussion is definitely worth comment.
  I do believe that you need to publish more about this subject matter, it might not be a
  taboo matter but typically people do not speak about these topics.
  To the next! Best wishes!!

 32. Torrents marts 26, 2015 at 22:06 #

  Extremely initial of all, go to the u – Torrent software.
  You can simply spend a little bit more money and outsource your recovery needs to a data center, however you should make sure
  that this expense is gloomier than the money that you’d lose during recovery operations on-site.

  The reason for this is because fiber optic cables are
  made-up of conducting light material and therefore transmit the sunshine from the
  end to another end.

 33. Proxy april 13, 2015 at 07:25 #

  This is amongst the Android apps for anybody who wants to use music in their device.
  The P2P software begins downloading the requested torrent in streams from multiple sources.
  Christmas will be the only birthday I know of this the One Whose Birth were celebrating provides gifts
  in lieu of receives them.

 34. Rusty solomon maj 13, 2015 at 04:43 #

  The PGDM curriculum is set apart by three distinct dimensions:
  Extensive corporate interface; unlimited knowledge access and an unwavering focus on the future.
  Students seeking career in business activities of an organization can get hold on the
  administrative and management activities through business
  management courses. “In this situation I shop a lot, such as a girl to buy hats at the time, she would because the color of the halter top, or as very like the style and the pocket to buy sandals.

Trackbacks/Pingbacks

 1. KODA stopper dansk frivillig musikblog trods tilladelser fra bands - august 17, 2011

  [...] Læs også: Download musik gratis [...]

 2. Google Music - Gennemgang af Googles musiktjeneste Google Music - september 10, 2011

  [...] det, som din egen musik, er tilgængelig på tværs af alle dine platforme. Du slipper for at downloade gratis musik ulovligt i fremtiden med Google [...]

 3. Piger: Piratebay er ikke sexet! - september 21, 2011

  [...] Læs også: Download musik gratis [...]

 4. Root din Android-smartphone og oplev store fordele - Root! - november 14, 2011

  [...] Jeg ville gerne lave en decideret guide til at roote lige præcis din Android-mobil, men det varierer tilpas meget fra mobil til mobil til, at det ville være et helt håbløst projekt. Derfor blot denne introduktion til hele emnet – vil du læse en reel guide, kan du læse om, hvordan du downloader musik gratis. [...]

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes