Gratis film med danske undertekster

Forestil dig gratis film med danske undertekster, serier i lange baner, alt sammen gratis – og lovligt? Det findes! Se her.


Gratis film på nettet med dansker undertekster har i lang tid været en umulig drøm. Der er blevet efterlyst Spotify-lignende initiativer, som lader os europæere streame film.

Vores bønner er blevet hørt!

Telenor har sikret, at den svenske filmtjeneste Voddler nu også findes i Danmark. Det betyder, at man i Danmark nu kan streame gratis film med danske undertekster – helt lovligt! Det er initiativer som dette, der kan være med til at nedbringe den stigende piratkopiering i Danmark såvel som resten af verden.

Voddler er utroligt brugervenligt. Det tager cirka 10 minutter at registrere sig, downloade et 40mb desktop program og så er man ellers klar. Herefter kan man, enten i programmet eller i ens foretrukne webbrowser, browse igennem de mange forskellige film Voddler tilbyder. Det er desværre ikke alle film der er gratis, og der er (som ved Spotify) ikke nogen abonnementsmuligheder der tillader ubegrænsede nye film for et fast beløb om måneden. I stedet må man igen have kortet op af lommen.

Helt nye film, som faktisk kommer til Voddler samtidigt med butiksudgivelser, koster 35kr for et helt døgn. Her kan man så se filmen lige så mange gange, som at man det lyster. Knap så nye film koster 15-20kr, og så er der det store udvalg af gratis film med danske undertekster. Det er desværre ikke alle film, der har danske undertekster, men det er en stor andel, og man kan selvfølgeligt se den inden ens stream begynder.

Voddler screenshot

Reklamer er der ikke meget af. En enkelt reklame på cirka et minut er alt det bliver til, før ens foretrukne film starter. Derudover spiller programmet bare.  Selvom de gratis film ikke alle er nogle man gider se, er der stadigt gode film som Lucky Number Slevin, Alpha Dog, Rat Race og andre. Det er ganske udmærket, hvis man keder sig en eftermiddag og gerne vil se en gratis film med danske undertekster.

Har man mulighed for at sætte sin computer til ens fjernsyn, er det anbefalelsesværdigt at give Voddler et forsøg. Premierefilm, samme dog som de udkommer, for små 40kr i 24 timer.

Opløsningen på filmene er selvfølgeligt ikke Full HD, men den er absolut acceptabel. Kvaliteten svarer til en regulær dvd-skive indsat i computeren.

Giv programmet en chance for at servere dig gratis film med danske undertekster her.

Voddler logo

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes