FAQ

Download af  gratis film på nettet med danske undertekster er ikke nogen nem sag. Der kan være rigtigt mange forskellige spørgsmål forbundet med alle de forskellige instanser. Derfor har vi lavet en FAQ her, med alle de oftest adspurgte spørgsmål om download af gratis film med danske undertekster. Tryk på linket til det spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Har du spørgsmål, der ikke er besvaret, er du velkommen til at sende en mail til info@gratisfilm.info.

Hvad er uTorrent, og hvor downloader jeg det?


Hvad betyder DVD-R, 720 og PPV?


Hvornår kommer Netflix til Danmark?


Hvilket program skal jeg brænde mine gratis film med?


Hvordan kan jeg se gratis film med danske undertekster?


Hvilke gratis VPN tjenester er bedst?


Hvor kan jeg hente gratis film?


Bliver jeg taget hvis jeg bruger Limewire?


Hvad er APG for noget?


Hvorfor fylder nogle film 700mb og andre 4.5gb?


Hvilket udpakningsprogram skal jeg bruge?


Hvor finder jeg danske undertekster?

 

Hvilken dansk film tracker er den bedste?

 

Hvor finder jeg gratis musik på nettet?

 

Hvad betyder det ‘at seede’?Powered by WordPress. Designed by Woo Themes